Τι είναι εταιρική ταυτότητα;


Όπως η προσωπική μας ταυτότητα μας κάνει μοναδικούς, έτσι και η εταιρική ταυτότητα  δίνει την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να γίνει διαφορετική, μοναδική και να διακρίνεται μεταξύ των άλλων. Όσο για τον σωστό σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, είναι ακριβώς το κλειδί της επιτυχίας.
Η εταιρική ταυτότητα είναι ένα σύνολο μεμονωμένων στοιχείων που θα καλλιεργήσει υποσυνείδητα στους καταναλωτές την σωστή απεικόνιση και φιλοσοφία μιας εταιρείας. Με τον όρο Branding εννοούμε τις πρακτικές προώθησης που θα διαμορφώσουν την εταιρική μας ταυτότητα και θα συγκεντρώσουν την προσοχή του ιδανικού για την επιχείρηση μας κοινού. Το Brand είναι η απεικόνιση της επιχείρησης μέσα από τα μάτια του κόσμου.

Πάντα φαίνεται ακατόρθωτο, μέχρι να πραγματοποιηθεί...

Μοιραστείτε μαζί μας το όραμά σας και εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο να τονίσετε τα δυνατά σημεία της επιχείρησής σας και να ανεβάσετε το Brand σας σε υψηλά επίπεδα. Είμαστε marketing & branding εταιρεία που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες με πλούσια γκάμα δημιουργικών δυνατοτήτων.
Έχουμε εμπειρία στη διαμόρφωση των ιδεών σας σε ένα αυθεντικό Brand, εμπνέουμε και προσελκύουμε το κοινό εξασφαλίζοντας απόλυτη δέσμευση στις ανάγκες του.
Με έδρα την Αθήνα, παρέχουμε καινοτομία όσον αφορά σχεδιασμούς πρωτότυπων δημιουργικών, ιστοσελίδων και Digital Marketing. Σύγχρονες υλοποιήσεις σχεδίασης ιστοτόπων αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καμπάνιες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρήση SEO που βελτιώνουν τις θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης στο διαδίκτυο και στρατηγικές Content Marketing με σκοπό την αύξηση των εσόδων, την ανάπτυξη της επιχείρησης και την προσέλκυση νέων πελατών.

Graphic design & marketing

Από εδώ ξεκινήσαμε και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς! Αφοσιωμένοι στους στόχους σας αναπτύσσουμε νέα brand projects ή ανανεώνουμε τα υφιστάμενα προσθέτοντας δημιουργικές πινελιές.
“Παλιά μας τέχνη κόσκινο” σε επίπεδα τελειότητας.

Θέτοντας τα κατάλληλα θεμέλια, οπτικοποιούμε τις ιδέες σας, διαμορφώνουμε και υλοποιούμε.
Ξεκινάμε πάντα με έρευνα και έπειτα παρουσιάζουμε πολλαπλές σχεδιαστικές λύσεις. Μόλις επιλεγεί και δοθεί μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, εφαρμόζεται το στάδιο της βελτιστοποίησης, με μια σειρά από κύκλους αναθεώρησης του δημιουργικού.
Τέλος, οριστικοποιείται και τίθεται προς εκτέλεση εφαρμογών και κυκλοφορία.

Με την ολοκλήρωση, παραδίδουμε τη νέα εταιρική ταυτότητα κωδικοποιημένη σε ένα ολοκληρωμένο και πλήρες εγχειρίδιο προδιαγραφών. Αυτό το αρχείο παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τη σωστή εφαρμογή των νέων δεδομένων και στοιχείων της εταιρικής ταυτότητας. Ο συγκεκριμένος οδηγός είναι ψηφιοποιημένος, παρέχοντας τη δυνατότητα να τον ενημερώνουμε συνεχώς - ένα πλήρως επεκτάσιμο και παραμετροποιήσιμο προϊόν.

Brand strategy & identity

Έχοντας στο μυαλό τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα κάθε έργου, ξεκινάμε με ένα kick-off meeting, συνεχίζουμε με αρκετό Brainstorming και ανάλογα με την περίπτωση συνδυάζουμε τα εξής: ραντεβού με ενδιαφερόμενους, ερωτηματολόγια, έρευνα αγοράς, ανάλυση ανταγωνισμού και στρατηγική περιεχομένου.
Σε κάθε περίπτωση, συντάσσεται και εγκρίνεται μια σύνοψη δημιουργικού.

Δεν αντιμετωπίζουμε όλα τα project με τον ίδιο τρόπο. Ιδιαίτερα, όταν αυξάνονται οι απαιτήσεις, λαμβάνοντας υπόψιν παραμέτρους προϋπολογισμού και χρονικών περιθωρίων, αξιοποιούμε και δεσμεύουμε τους κατάλληλους συνεργάτες, προσφέροντας ποικιλία λύσεων. Οι πληροφορίες που αποκτούμε από αυτήν την προσπάθεια παρέχουν καθοδήγηση, επιταχύνουν τις διαδικασίες έγκρισης και επιβεβαιώνουν ότι λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις.

Λόγω της εμπειρίας μας στον συγκεκριμένο τομέα, αναπτύσσουμε τη δομή των μηνυμάτων και τοποθέτησης προϊόντος σύμφωνα με το σκοπό και το όραμα της εταιρείας. Το εγχειρίδιο προδιαγραφών, που βελτιστοποιήθηκε έπειτα από κύκλους αναθεώρησης, θα χρησιμεύσει ως στρατηγικό θεμέλιο της επωνυμίας. Όλες οι επικοινωνίες ανταλλαγής μηνυμάτων ενοποιούνται σύμφωνα με μια ενιαία φωνή και χροιά.

Η επιτυχία μιας νέας εταιρικής ταυτότητας προς τα έξω μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν υιοθετηθεί και εμπεδωθεί εσωτερικά. Επομένως, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας προκειμένου να αναπτύξουμε εσωτερικές και εξωτερικές τακτικές προώθησης, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας νέων business forms, signage και στοιχείων πωλήσεων και marketing.

Websites & interactive

Οποιοσδήποτε με στοιχειώδεις γνώσεις μπορεί να κατασκευάσει ένα site. Αυτό που δημιουργούμε εμείς είναι ψηφιακές brand εμπειρίες επιτυγχάνοντας την απόλυτη επικοινωνία με τους πελάτες, σε υψηλά επίπεδα.

Ένα site στα χρόνια του Digital Evolution είναι το πιο ουσιαστικό και ασφαλές σημείο επικοινωνίας ενός brand. Το διαδίκτυο έχει γίνει το κατεξοχήν εργαλείο αφήγησης, εξασφαλίζοντας συνεχής και κατευθυνόμενη αλληλεπίδραση με το κοινό. Παρέχουμε στους δυνητικούς πελάτες μας στρατηγικό όραμα, με πληροφορίες που προκύπτουν από πραγματικά δεδομένα. Επίσης προσφέρουμε προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και πρωτοποριακό σχεδιασμό μέσα από σύγχρονα εργαλεία. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό διαδραστικό ταξίδι που οδηγεί στη διαρκή αφοσίωση στο brand.

Ξεκινάμε τη διαδικασία υλοποίησης εντοπίζοντας τις απαιτήσεις και τους στόχους που επιδιώκουμε από τον ιστότοπο. Στη συνέχεια προχωράμε σε έλεγχο υπαρχόντων αναλυτικών στοιχείων έρευνας, το οποίο θα βοηθήσει στην ενημέρωση της στρατηγικής περιεχομένου και της αρχιτεκτονικής. Σχεδιάζουμε υπηρεσίες ιστοσελίδων από δομικό επίπεδο δημιουργώντας wireframes για όλες τις πιθανές απαιτήσεις και οθόνες.

Ομάδα υψηλής εξειδίκευσης αναλαμβάνει το δημιουργικό και την διαδικασία σχεδιασμού. Σε μια σειρά από κύκλους αναθεώρησης, το επιλεγμένο σχέδιο με τις κατάλληλες προσαρμογές εφαρμόζεται σε όλα τα templates. Eπίσης, oργανώνουμε παραγωγές video και φωτογραφίσεων, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπου.

Digital Marketing, SEO &
Social Media Management

Στόχος των υπηρεσιών Digital Marketing που προσφέρουμε είναι τα υψηλά ποσοστά πωλήσεων και απόδοσης επένδυσης (ROI) για τους πελάτες μας! Αποστολή μας είναι η εναρμόνιση αυτών των υπηρεσιών με την εταιρική σας ταυτότητα. Επενδύουμε σημαντικό χρόνο για να κατανοήσουμε τα σημεία αναφοράς επιτυχίας των πελατών μας και τα αντίστοιχα KPI’s, δημιουργούμε έξυπνες ψηφιακές στρατηγικές για να κερδίσουμε το μεγαλύτερο δυνατόν μερίδιο αγοράς στο ψηφιακό κόσμο.

Προσφέρουμε υπηρεσίες SEO που είναι προσανατολισμένες στην αύξηση πωλήσεων, χρησιμοποιώντας στοχευμένες λέξεις-κλειδιά αποφεύγοντας την ανούσια κίνηση-επισκεψιμότητα. Είτε δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο, είτε βελτιστοποιείτε τον ήδη υπάρχοντα, εμείς προχωρούμε στη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου που θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε ψηφιακά με το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Η επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετριέται σε μεγάλο βαθμό από τη διαρκή αφοσίωση του κοινού. Για να επιτευχθεί υψηλή αφοσίωση, προτείνουμε στις επιχειρήσεις να βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους ακόλουθούς τους σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες.

Η βασική ψηφιακή στρατηγική είναι να προωθήσετε τον ιστότοπό σας μέσω cross platforms επαναλαμβανόμενου περιεχόμενου, διαρκής χρήση συνδέσμων ανακατεύθυνσης που παρακινούν τους ακόλουθους σας να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας και να μάθουν περισσότερα για το μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε. Τα Blogs και οι εξωτερικοί σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους θα σας βοηθήσουν επίσης να ενισχύσετε τα SEO σας. Μόλις οι ακόλουθοι σας κατανοήσουν την ιστορία της επωνυμίας σας, υπάρχει μεγαλύτερη προοπτική να γίνουν πελάτες σας.

Managed IT Services

Οι ραγδαία αναπτυσσόμενες εξελίξεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Σχεδόν όλες οι δραστηριότητες σήμερα εξαρτώνται από το διαδίκτυο και την πληροφορική. Επομένως είναι πολύ κρίσιμο για έναν οργανισμό να διασφαλίζει τις κατάλληλες τεχνολογικές λύσεις, προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα.

Η πληροφορική - ο ευρέως γνωστός όρος IT - αναφέρεται στο σύνολο των μεθόδων και διαδικασιών που περιλαμβάνουν τη χρήση υπολογιστών, ιστοσελίδων και διαδικτύου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι διανύουμε μια εποχή όπου η ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό είναι επιτακτική, όλες οι διαδικασίες μιας εταιρείας είναι προσανατολισμένες στην πληροφορική. Έτσι προκύπτει και αυξάνεται η ανάγκη για υπηρεσίες υποστήριξης IT. Όλες οι λειτουργίες και τα εργαλεία που σχετίζονται με το IT χρειάζονται υποστήριξη και συντήρηση.

Η διαχείριση υπηρεσιών πληροφορικής έχει υψηλό επίπεδο δυσκολίας και απαιτεί πολύ ευρύ φάσμα γνώσεων και εξειδίκευσης. Περιλαμβάνει ορισμένες λειτουργίες που απαιτούν την ανάλογη αντίληψη του αντικειμένου σε βάθος. Η MiQ παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης πληροφορικής και μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν, διατηρήσουν και να διαχειριστούν τις εσωτερικές τους υποδομές πληροφορικής και τις αντίστοιχες λύσεις λογισμικού. Παρέχουμε λύσεις υψηλής διαχειρισιμότητας, επιχειρησιακή συνέχεια, πρακτικές redundancy και υποστήριξη σε όλα τα είδη ζητημάτων που σχετίζονται με το IT, όπως για παράδειγμα το cloud computing, εγκατάσταση δικτύων, υποστήριξη Servers, διαχείριση βάσεων δεδομένων και πολλών ακόμη. Ο κύριος στόχος αυτών των υπηρεσιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι λειτουργίες που σχετίζονται με την πληροφορική λειτουργούν αδιάληπτα.

About Us

Our philosophy is simple:

We believe it comes down to delivering the right message to the right audience in the most effective way.

We are mature in our thought processes and experts in the application of proven design, advertising and marketing principles. When we take you on as a client we are passionate about success for you and your organization's goals and aspirations. 

We also believe in honest "VALUE"... We believe that you have a right to great customer service, a fair price, a proven value of the services we provide and no hidden charges or tactics. We strive towards open and clear communications so that your vision and expectations are aligned to our efforts and there are no surprises along the way. You won't find hidden commissions. Our connections in the media and with other vendors add value by helping to keep costs lower on your project. By having a choice of talent/experience we match your project and deliver top quality graphic design, web design, advertising campaigns and more.

We think out the box, and that is the way we work as well. We are not a typical agency that say more than do. We are a team with a flat organization chart, and not a bunch of managers & producers. You’ll have one key account contact and direct access to speak to our team in the studio, so nothing gets lost along the way.

The Digital industry is enlarging day by day. Brands are seeking for efficiency, to achieve milestones quicker and reduce cost. This is the part where we step up and work with our brands to ensure they get beneficial results at a price that works for them.

Our projects come to life after delivery to our customers, that’s when everything begins. Every brand is a relationship to us, so we support everyone as they grow and scale, growing with them.

Όταν οι διασκευές είναι καλύτερες από τα πρωτότυπα

Καθορισμός

Ανάπτυξη

Αποτέλεσμα